Vi søger ny kollega…

Vi søger altid nye medarbejdere

Er du interesseret i et klinisk arbejde, hvor du møder mennesker med en bred vifte af problemstillinger, ønsker du at være en del af et hus i rivende udvikling, der er funderet i eksistentiel fænomenologisk grundlagsteori og hvor der er plads til visioner, så er du måske vores nye psykolog.

Om Det Eksistentielle Hus
Vi er et psykologhus med afdelinger i København, Aarhus og Aalborg. Vores teoretiske ståsted er eksistentiel fænomenologisk. Vores klienter har en bred vifte af problemstillinger og er både privatbetalende og henvist af sundhedsforsikringer og kommuner.

Vi udbyder terapi, supervision, kurser og uddannelser, som ligeledes står på et eksistentiel fænomenologisk teoretisk, filosofisk og etisk grundlag.


Vi har lokaler på Gammel Mønt i København K.
Vi er et varmt og fagligt funderet fællesskab af kliniske psykologer. Arbejdsmiljøet bliver vægtet højt, vi holder klinikmøder, sparrer ofte med hinanden både i supervision og i køkkenet – og mødes ofte over frokosten.


Kontakt os
Kontakt os på info@eksi.dk eller på tlf: 60 90 92 93, hvis du ønsker at høre nærmere eller vil sende os en ansøgning om at blive en del af huset.

Vi glæder os til at høre fra dig!