Terapi

Søger du terapi i København? 

 Vi tilbyder terapi i smukke rammer i centrum af København – eller online i form af videosamtaler. I vores arbejde kombinerer vi de nyeste psykologiske metoder med viden fra tidernes største eksistentielle psykologer og filosoffer. Dermed kan vi skræddersy terapien, så den bedst muligt imødekommer dine behov.


Gratis forsamtale

Hvis du går med overvejelser om at starte til psykolog men er usikker på, hvad det indebærer, eller hvad du kan forvente af et forløb, tilbyder vores dygtige psykologer gratis forsamtaler. En forsamtale skal ikke forstås som en terapeutisk samtale, da den er væsentligt kortere. I stedet er det en invitation til et uforpligtende møde, som kan gøre dig mere afklaret omkring, hvem der er den rette psykolog for dig.

Vores tilgang til terapi
Terapi er i vores øjne først og fremmest et personligt møde mellem mennesker. Vi er hverken tilhængere af manualiseret terapi eller standardiserede behandlingspakker, men sætter i stedet gennemsigtighed højt og bruger os selv aktivt i terapien.

Det menneskelige møde

Vi mennesker lever ikke i et vakuum og bør ikke reduceres til en diagnose eller sættes i kasser. Alle fortjener derimod at blive mødt i øjenhøjde med varme, nærvær, nysgerrighed og respekt. Netop mødet og relationen mellem klient og psykolog er centralt for terapiens effekt. Derfor er det afgørende at finde en psykolog, du har god kemi med.

Forståelse af symptomer

Psykiske symptomer beskrives ofte som sygdomme, der rammer den enkelte og skal kureres. Et mere konstruktivt og nuanceret syn på symptomerne er, at se dem som et respons på svære livsomstændigheder, der gør at, at vi er nødt til at forholde os til os selv på en ny måde, eller bør sige til eller fra over for noget i vores omgivelser.


Om muligheder for positiv forandring

I terapien hjælper vi bl.a. vores klienter med at opbygge en større forståelse og psykologisk fleksibilitet. Ved at få en bedre forståelse af dig selv, dine følelser, reaktionsmønstre, omgivelser og relationer, kan du blive i stand til at skabe positive forandringer i dit liv baseret på egne værdier og ressourcer.

Book en tid

Kontakt

Det Eksistentielle Hus

Gammel mønt 14, 1. sal
1117 København K

info@eksi.dk
tel: 60 90 92 93