Roselil

Roselil Aalund, psykolog
roselil@eksi.dk

Erfaringsområder

Jeg har gennem de sidste to år arbejdet koncentreret med eksistentiel terapi, hvor jeg har beskæftiget mig med problemstillinger såsom angst, lavt selvværd, tristhed, negative tanker, håbløshed og overvældelse. Jeg har særlig erfaring med at føre en normkritisk og åben praksis, hvor du kan føle dig mødt.
Derudover har jeg de sidste 5 år arbejdet med forskellige aspekter indenfor seksualitet, LGBT+, køn, seksualliv og seksuel trivsel. Disse er væsentlige temaer i vores liv, som kan opleves som tabubelagte, skamfulde, præget af skyld, pinlighed eller uvidenhed. I min praksis er der plads til at tale om disse temaer, hvis dette føles relevant for dig.

Behandlingsområder

Jeg arbejder med forskellige former for mistrivsel, sorg, frustration, depression, selvværdsproblematikker, og andre former for overvældelse.
Sammen i terapien kan vi hjælpe dig til bedre at forstå dine følelser, komme ud over din angst, arbejde med dine usikkerheder, komme i gang med at leve det liv, som du gerne vil leve og finde ind til dit eget autentiske jeg, hvis du søger dette.

Jeg tilbyder udelukkende online samtaler og forløb. Med online samtaler åbnes op for et fleksibelt og trygt møde, da du selv kan styre, hvor samtalen skal finde sted. Jeg anbefaler, at du finder et roligt sted, hvor du ikke vil blive forstyrret og kan gøre det hyggeligt for dig selv.


I also practice and offer online therapy sessions in English, if this should be relevant for you. Please do not hesitate reaching out to me at roselil@eksi.dk with any questions.

Mulighed for gratis forsamtale

Går du med overvejelser om at starte til psykolog, men gerne vil vide lidt mere om hvad dette indebærer, så tilbyder jeg en uforpligtende gratis forsamtale (25 minutter). Her kan vi kort tale om, hvad der foregår hos dig, og hvorfor du kunne tænke dig terapeutiske samtaler. Dertil kan vi også tale mere om hvad eksistentiel terapi er for en retning. Du har mulighed for at høre mere om mig og min terapeutiske praksis, og mærke efter om dette kunne være det rette for dig.

Du er meget velkommen til at skrive til mig på roselil@eksi.dk eller booke en tid online. 


Book en tid

Kontakt Roselil

Email: roselil@eksi.dk

Det eksistentielle hus
Gammel mønt 14, 1. sal.,
1117 København K