Oliver Meyer

Oliver Meyer – Autoriseret psykolog

Mit navn er Oliver Meyer. Jeg er uddannet psykolog (cand.psych.aut.), og autoriseret af Psykolognævnet. Jeg tilbyder både individuel terapi, parterapi, forældre-ung samtaler og familiesamtaler.
Hos mig er det muligt at få tilskud fra sygeforsikringen “danmark” eller kompensation fra andre private sundhedsforsikringer.


Mulighed for gratis forsamtale

Hvis du går med overvejelser om at starte til psykolog men er usikker på, hvad det indebærer, eller hvad du kan forvente af et forløb, tilbyder jeg forsamtaler. En forsamtale er en gratis og uforpligtende samtale, hvor du får muligheden for at møde mig og have en kort snak om det, der fylder hos dig. Det er også muligt at snakke nærmere om hvad jeg kan hjælpe dig med, og hvordan et eventuelt forløb kan se ud.
En forsamtale skal ikke forstås som en terapeutisk samtale, da den er væsentligt kortere. I stedet er det en invitation til at lære mig og min terapeutiske praksis at kende, så du kan blive afklaret med, om det er det rette for dig.

Om mulighed for positiv forandring
I terapien kan jeg hjælpe dig med at navigere på nye måder i din tilværelse. Jeg lægger stor vægt på at skabe et trygt og behageligt rum for dig. En samtale med mig vil derfor være en respektfuld og menneskelig samtale, hvor jeg ikke fortæller dig, hvordan du skal leve dit liv, men forholder mig nysgerrigt til, hvordan det er at være dig. Når vi sammen udforsker dit liv og de problemer, du finder dig selv i, kan nye veje åbne sig for dig i situationer, der ellers kan virke fastlåste eller meningsløse.

Høj kvalitet og faglighed
I mit arbejde kombinerer jeg de nyeste psykologiske tilgange med viden fra tidernes største eksistentielle psykologer og filosoffer. Gennem de seneste år har jeg specialiseret mig i terapi til unge og voksne – og finder stor glæde og mening i at arbejde med begge aldersgrupper. For at sikre fortsat høj kvalitet og faglighed, modtager jeg løbende efteruddannelse og supervision.

Rabat til unge og studerende
Jeg tilbyder rabat til unge under 30 år og til studerende i alle aldre. Prisen for unge og studerende kommer dermed ned på 1050,- pr. samtale i stedet for min normalpris på 1200,- pr. samtale. Ved klippekort til 5 samtaler, kommer prisen helt ned på 1000,- pr. samtale.

Book en tid

Kontakt Oliver

Det Ekisistentielle Hus

Gammel Mønt 14, 1. sal
1117 København K

Mail: oliver@eksi.dk
Tel: +45 93 87 31 19