Kurser

Kurser

Hos os har du mulighed for at booke eller at deltage i et kursus om eksistentiel terapi eller eksistentielle temaer. Vi tilbyder kurser og foredrag på alle niveauer om, hvordan eksistentiel filosofi, psykologi og terapi kan bidrage til en bredere forståelse af os selv, andre og vores omverden. Kurserne kan enten holdes i vores klinik i København K eller ude af huset – eksempelvis på din arbejdsplads, for din virksomhed, skole eller uddannelsesinstitution.

Hvorfor er det relevant med et kursus?
Vor tid bliver ofte karakteriseret som et konstant accelererende præstationssamfund, hvor mange har en oplevelse af at miste noget af sig selv i farten. Der har derfor de senere år været en markant stigning i behovet for perspektiver, der forholder sig kritisk til hamsterhjulet og fokuserer mere på meningsfuldhed og tilværelsens store eksistentielle spørgsmål – både blandt psykologer, andre faggrupper, studerende, klienter, ledere, virksomheder, organisationer og institutioner.

Hvad koster et kursus?  Prisen for et kursus varierer afhængig af om det skal vare en halv dag, en hel dag eller strække sig over flere dage. Hvis kurset skal foregå udenfor København, vil der blive tillagt kompensation for rejsetid og rejseudgifter. Kontakt os på info@eksi.dk for at få et uforpligtende tilbud.

Kommende Kurser

Efter en længere periode uden kurser pga. Covid-19, begynder vi nu endelig igen at åbne for nye kurser. Listen herunder vil løbende blive opdateret med flere kurser. Kontakt os på info@eksi.dk, hvis du ønsker at deltage i et af vores kurser eller blot ønsker mere information.

30. marts 2022

Forstå, håndtér og præstér i en high-performance kultur – Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet

Kursusholder: Jonas Bøyesen Jarlkov

Tidligere kurser

12. september 2020

Eksistentiel Terapi fra teori til praksis – Psykologisk SamtaleCenter (Lukket arr.)

Kursusholder: Jonas Bøyesen Jarlkov

22. – 23. februar 2020

Eksistentiel Terapi i Praksis – Dansk Psykolog Forening (Udsolgt)

Kursusholder: Jonas Bøyesen Jarlkov

Tilbagemeldinger fra kursister

Tak for den dejlige weekend, du gav os, fyldt med visdom, øvelser og god stemning.

Tusind (virkelig tusinde) tak for et indholdsrigt, brugbart og gennemgående fremragende kursus.

Tak for et inspirerende kursus, som virkelig bekræftede min begejstring for den eksistentielle tilgang, og gav lyst til at dykke endnu dybere ind i den verden.