Trine GarffTrine Garff
Aut. psykolog, specialist og supervisor i klinisk psykologi og psykoterapi. Ekstern lektor v Københavns universitet.
Stifter og p
artner hos Det Eksistentielle Hus

Jeg er uddannet psykolog (cand.psych) dels fra Ålborg Universitet samt Københavns Universitet. Jeg tilbyder terapeutiske samtaler til unge, voksne, enten som individuelle samtaler, parterapi, forældre-ung samtaler eller familiesamtaler.
Jeg underviser og superviserer psykologer, og andre faggrupper – både på lederniveau og medarbejderniveau. Jeg er ligeledes så heldig at undervise kommende psykologer på Københavns Universitet.Muligheder uanset hvem du er, og hvad du kommer med

I mit arbejde som psykolog, og det uanset om jeg laver terapi, superviserer eller underviser, så møder jeg det enkelte menneske med et undersøgende og nænsomt blik. Jeg sætter min forforståelse herunder fordomme, viden til side, og sammen undersøger vi din livsverden. I samtalen bliver vi klogere på, hvem du er, og hvordan du gerne vil leve dit liv med de muligheder og begræsninger vi har som mennekser.

Terapeutisk tilgang

Jeg har siden studiestiden været interesseret i eksistentiel grundlagsteori, og har de sidste 12år specialiseret mig særligt i eksistentiel terapi og supervision.
For mig er det eksistentiel fænomenologiske blik både et menneskesyn – måden jeg forsøger at leve mit liv på, og et håndværk – mit professionelle virke. Det eksistentiel fænomenologiske kalder både på en grundlæggende socialitet – at vi mennesker er kastet ind i verden herunder ind i en historie, kultur, og er forbundet, indviklet og krøllet sammen i hinanden. Samtidig må vi forsøge at tage favntag om eget liv med spørgsmål så som; hvordan skal jeg leve mit liv og hvordan forholder jeg mig til min død.


Læs mere om mig på TrineGarff.dk
Jeg tager imod unge voksne (fra 22år), og voksne

Læs mere om Trine

Kontakt


Mail: trine@eksi.dk
Tel: +45 2244 0132 

Det Ekisistentielle Hus

Gammel Mønt 14, 1. sal

1117 København K