Terapi til unge

Vi tilbyder terapi til unge i hjertet af København. Vi anbefaler vores unge klienter at vælge Benedikte KudahlOliver Meyer eller Kirsten Danielsen, som selv er relativt unge psykologer og bl.a. har specialiseret sig i terapi til unge. 

Som ungt menneske kan det være rart, at ens psykolog er nogenlunde samme sted i livet som en selv. Det giver mulighed for, at terapien kan foregå mere i øjenhøjde, og at det er lettere at opleve sig forstået.


Ungdomsrabat
Vi ved at det kan være svært at få økonomien til at gå op for unge og studerende. Derfor tilbyder vi terapi til unge og studerende for priser helt ned til 950 kr. pr. samtale, i stedet for vores normalpriser på op 1400 kr. pr. samtale.  Hos Benedikte og Oliver kan du få ungdomsrabat, hvis du er under 30 år – og hos Kirsten, hvis du er under 25 år. 

Gratis forsamtale
Hvis du går med overvejelser om at starte til psykolog, men er usikker på, hvad det indebærer, eller hvad du kan forvente af et forløb, tilbyder Benedikte og Oliver gratis forsamtaler. En forsamtale skal ikke forstås som en terapeutisk samtale, da den er væsentligt kortere. I stedet er det en invitation til et uforpligtende møde, som kan gøre dig mere afklaret omkring, hvem der er den rette psykolog for dig.
Stor erfaring med terapi til unge
Vi har mange unge i terapi og finder stor glæde og mening i at arbejde med aldersgruppen. Ungdommen er en vigtig, turbulent, kontrastfuld, spændende og sårbar periode i livet. De fleste unge oplever større eller mindre kriser relateret til selvværd, stress, relationer, overtænkning, angst, depression eller andet. Det kan derfor ind imellem være nødvendigt med professionel støtte og sparring, for at finde fodfæste og lære at navigere i denne foranderlige og intense periode af livet

Stigende behov for psykologhjælp til unge
Flere og flere unge får i dag psykologhjælp. Det tyder på, at behovet er stigende i nutidens præstationskultur. Samtidig ser vi det som tegn på, at det tidligere tabu omkring at gå til psykolog er ved at blive nedbrudt. Det er blevet mere accepteret at tale om følelser, problemer og kriser – og mange deler de gode erfaringer fra terapien med deres omgangskreds.

Forventningspres og negative spiraler

Mange unge lever i en hverdag præget af ekstremt høje krav og forventninger – både fra omverdenen og fra dem selv. Der skal præsteres i skolen, på uddannelsen, arbejdet og ikke mindst socialt. Det kan være svært at finde tid til åndehuller og ofte resulterer det i en følelse af utilstrækkelighed. Det kan se ud som om alle andre klarer sig meget bedre – især når man spejler sig i glansbilleder på de sociale medier. Fra det perspektiv er en oplagt konklusion, at der må være noget galt med en – og så kan en negativ spiral begynde at tage fart. For nogle unge udvikler det sig til kriser af forskellig art.


Skræddersyet terapiforløb til hver klient

Det er stor forskel på, hvilke problematikker vores unge klienter henvender sig med. Derfor skræddersyr vi vores forløb ud fra den enkeltes ønsker og behov.

Book en tid

Kontakt

Det Eksistentielle Hus

Gammel mønt 14, 1. sal
1117 København K

info@eksi.dk
tel: 60 90 92 93