Kirsten Danielsen
Kirsten Danielsen – Autoristeret psykolog

Mit navn er Kirsten Danielsen, jeg er uddannet psykolog fra Århus Universitet og Københavns Universitet og autoriseret af Psykolognævnet. Jeg har arbejdet som psykolog i 10 år, og jeg tilbyder terapi til unge (fra 18 år), voksne og ældre. 

Jeg møder dig der kommer hos mig åbent og omsorgsfuldt. Jeg ved at tillid og tryghed er basen for terapi, der kan bringe en videre i livet. Jeg arbejder ordentligt og professionelt og føler stort ansvar for at hjælpe og støtte mine klienter bedst muligt. Jeg modtager løbende supervision og deltager i relevante kurser.

Mulighed for tilskud
Hos mig er det muligt at få tilskud fra sygeforsikringen “danmark” eller kompensation fra andre private sundhedsforsikringer.

Rabat til unge
Jeg tilbyder rabat til unge under 25 år. Prisen kommer dermed ned på 1050,- pr. samtale i stedet for min normalpris på 1200,- pr. samtale.

Min tilgang til terapi
Mit faglige ståsted er eksistentiel psykologisk. Det betyder, at jeg er optaget af, hvad det vil sige at være menneske med alle de muligheder, livsvilkår og begrænsninger det giver. Jeg møder dig i en ligeværdig samtale om, hvordan du bedst kan leve dit liv med de ressourcer, muligheder og udfordringer der er tilstede for dig.
Jeg er også inspireret af den narrative og systemiske tilgang, som vægter, at vi er rundede af de kontekster og relationer vi indgår i, ligesom at vi er farvet af det sprog og de fortællinger vi har om os selv og hinanden.

Om terapi og samtale

Måske opsøger du terapi for at opnå lindring for psykisk smerte eller du ønsker at opnå større forståelse for dig selv, dine relationer, livsmål og værdier. Jeg er erfaren i samtale om mange af de dilemmaer og problemstillinger, man som mennesker kan møde; angst, sorg og tab, krise, stress, sygdom og pårørenderolle, spiseforstyrrelser og selvskade, meningsløshed og ensomhed. Et normalt liv vil i perioder byde på kriser, tab, smerte eller fortvivlelse. Det kan føles voldsomt når dette sker, og for mange kan det være rart og hjælpsomt at opsøge støtte og samtale.

Book en tid

Kontakt Kirsten

Det eksistentielle hus

Gammel mønt 14, 1. sal., 
1117 København K

Email: kirsten@eksi.dk