Ida Hummer

Ida Hummer, psykologistuderende, praktikant

Hej, jeg hedder Ida.
Jeg er kandidatstuderende på psykologi, og bliver færdiguddannet psykolog i sommeren 2025.
Jeg har erfaring med samtaleterapi med unge mennesker (mellem 16-35 år), hvor jeg særligt har haft samtaler om selvværd, identitet, kærlighed, sorg, stress, tvivl, relationer og grænsesætning.
Hos mig udforsker vi sammen lige netop dét, du bærer rundt på. Intet er forkert, for stort eller for småt til at blive talt om.

Måske du tænker, hvad er eksistentiel terapi?
Eksistentiel terapi kan kort beskrives som en proces, hvor vi sammen udforsker, hvad der kan gøre dit liv meningsfuldt.
For mig er det skønne ved den eksistentielle terapi, at der skabes et rum, hvor vi – udover at udforske de konkrete udfordringer, du oplever – sammen kan løfte os lidt over det konkrete, og sætte dine udfordringer i perspektiv til nogle af livets ’eksistentielle’ spørgsmål såsom:

– Hvad giver dit liv mening?

– Hvordan ønsker du at leve dit liv?
– Hvad gør dig glad?
– Hvad er dine værdier?
– Hvad frygter du og hvordan håndterer du den frygt?

Såvel som det er muligt at vende disse mere eksistentielle spørgsmål, kan vi lige så vel snakke om det, der fylder her og nu. Det er din tid, og vi prioriterer det, som du finder vigtigst.

Jeg vil meget gerne – sammen med dig – udforske hvem du er, hvad du udfordres af og hvilke begrænsninger, livsvilkår og muligheder, du står med.

Mulighed for gratis forsamtale
Går du med overvejelser om at starte i terapi, men gerne vil vide lidt mere om hvad dette indebærer, så tilbyder jeg en uforpligtende gratis forsamtale på 25 minutter. Her kan vi kort tale om, hvad der foregår hos dig, og hvorfor du kunne tænke dig terapeutiske samtaler. Dertil kan vi også tale mere om hvad eksistentiel terapi er for en retning. Du har mulighed for at høre mere om mig og min terapeutiske praksis, og mærke efter om dette kunne være det rette for dig.

Du er meget velkommen til at skrive til mig på ida@eksi.dk eller booke en tid online.

Book en tid

Kontakt Ida

Email: ida@eksi.dk

Det eksistentielle hus
Gammel mønt 14, 1. sal.,
1117 København K