Benedikte Kudahl

Benedikte Kudahl – Psykolog, PhD med specialisering i fænomenologisk psykologi, ekstern lektor v. Københavns Universitet

Mit navn er Benedikte Kudahl. Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og har de sidste tre år forsket i fænomenologisk psykologi. I min forskning har jeg især interesseret mig for det terapeutiske potentiale ved oplevelsen af kunst og æstetik. Udover at tilbyde terapi underviser jeg psykologistuderende på Københavns Universitet som ekstern lektor. 

Min tilgang til terapi
Som psykolog møder jeg dig som du er, uanset din baggrund og situation. For mig er det afgørende at du føler dig hørt, og at du føler dig anerkendt for præcis den du er. At arbejde fænomenologisk betyder at jeg som psykolog gør mit ypperste for at sætte antagelser, fordomme og ’kassetænkning’ om din situation i bero for sammen med dig at undersøge din oplevelse af din situation og det som optager eller tynger dig.

I terapien kan jeg hjælpe dig med at opbygge en bedre relation med dig selv, med andre og med de grundlæggende udfordringer som vi mennesker lever med, herunder fænomener som usikkerhed, valg ensomhed, tab, sorg og angst.

Mulighed for gratis forsamtale
Hvis du går med overvejelser om at starte til psykolog men er usikker på, hvad det indebærer, eller hvad du kan forvente af et forløb, tilbyder jeg forsamtaler. En forsamtale er en gratis og uforpligtende samtale, hvor du får muligheden for at møde mig og have en kort snak om det, der fylder hos dig. Det er også muligt at snakke nærmere om hvad jeg kan hjælpe dig med, og hvordan et eventuelt forløb kan se ud.
En forsamtale skal ikke forstås som en terapeutisk samtale, da den er væsentligt kortere. I stedet er det en invitation til at lære mig og min terapeutiske praksis at kende, så du kan blive afklaret med, om det er det rette for dig.

Rabat til unge og studerende
Jeg tilbyder rabat til unge under 30 år og til studerende i alle aldre. Prisen for unge og studerende kommer ned på 950,- pr. samtale, i stedet for min normalpris på 1100,- pr. samtale.

Book en tid

Kontakt Benedikte

Tlf: 93 60 38 41
Email: benedikte@eksi.dk

Det eksistentielle hus
Gammel mønt 14, 1. sal.,
1117 København K